Megújul a Facebook: új dizájnt kap a közösségi oldal

Forrás: Facebook -
Facebook
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tudni, tavasszal már mindenkinél aktiválódik az új Facebook-dizájn. 

Tavaly áprilisban a Facebook bemutatta a böngészős felületének következő nagy ráncfelvarrását, amely a jelenleginél sokkal szellősebb és letisztultabb, plusz opcionális sötét móddal is rendelkezik, így összességében jobb felhasználói élményt ígér - írja az Origo.

A Facebook új logója Forrás: Facebook

Funkcionális tekintetben elméletileg nem lesz nagy különbség a közösségi portál jelenlegi és következő kinézete között, bár számos gombot és menüt áthelyeztek máshova a Facebook grafikusai. A gyakran használt kezelőszervek és opciók előtérben hagyásáról persze gondoskodtak. A vállalat a héten csendben közölte, hogy az új kinézet bejelentése óta eltelt nyolc hónapban sokat csiszolt rajta, mostanra gyakorlatilag elkészült, így elkezdte lassan és óvatosan aktiválni a felhasználóknál.

A tervek szerint valamikor a tavasztól már mindenkinél az új felület jelenik majd meg a Facebook böngészőből való betöltésekor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.