Azonnali hatállyal kirúgták az Éjjel-Nappal Budapest sztárját

Forrás: Instagram -
ÉNB kirúgás Éjjel-nappal Budapest Gerendásy Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
ÉNB Teó nélkül folytatódik az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat. A karaktert alakító színészt, Gerendásy Gábort azonnali hatállyal rúgták ki.

Az Indirekt.hu számolt be arról, hogy azonnali hatállyal menesztették az Éjjel-nappal Budapest című napi sorozat egyik főszereplőjét, Gerendásy Gábort, aki Teót játszotta.

A Blikk felkereste a csatornát, akik a következőt reagálták a történtekre:

"Teó valóban nem tagja továbbiakban az RTLII-n 21:30 kezdődő Éjjel-Nappal Budapestnek. A sorozatban a vele zajló események forgatása már korábban véget ért, az Éjjel-Nappal Budapest izgalmas történései a már ismert szereplőkkel zavartalanul folynak tovább"

– közölte az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatóság.

Gábor egyébként nemcsak az Éjjel-Nappal Budapest című sorozatban, de a Konyhafőnök VIP legújabb szériájában is feltűnt, ahol remekül szerepelt és főzőtudományának hála egészen a TOP4-ig menetelt: ő lett az idei széria legjobb férfi versenyzője.

ÉNB Teó nélkül folytatódik a sorozat. Forrás: Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.