közönségkedvenc Matyi Molnár Áron A mi kis falunk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szomorú hírt kaptak A mi kis falunk rajongói, távozik ugyanis a sorozat egyik kedvenc karaktere: Matyi, a közmunkás. -írja a Blikk.

A mi kis falunk Matyija a negyedik évadban még szerepel, azonban ha lesz újabb évada a sorozatnak, abban már biztosan nem lesz benne. Molnár Áron nehéz szívvel hozta meg ezt a döntést, de úgy érzi, kénytelen változtatni, hiszen a hosszú forgatási napok miatt sokszor nem jut ideje saját zenei projektjére.

"Nagyon hálás vagyok a sorozat elmúlt négy évének, mert sok jó embert és nagyon klassz stábot ismertem meg. Nem mellesleg A mi kis falunknak köszönhetem, hogy létre tudtam hozni a saját zenei projektemet, a noÁr-t"

-kezdte a színész a Fókusznak.

"Óriási buli volt, nagyon élveztem, ahogy Kapitány Ivánnal, a rendezővel együtt kreáltuk ezt a karaktert, és most elbúcsúzok tőle."

-folytatta Áron, aki nagyon megszerette a kissé szerencsétlen közmunkás karakterét.

"Nem tudok és nem is akarok másokat hibáztatni, ez egy nagyon jól működő csapat, fantasztikus és nagyon alázatos színészekkel. A döntés az enyém, és elképzelhető, hogy még találkozunk az életünk folyamán" – mondta Áron.

A sorozat főrendezője, Kapitány Iván (58) elfogadta, hogy Molnár Áron nem szeretne tovább forgatni a sorozatban.

"Tudomásul kell venni azt, ha valaki megunja ezt a dolgot. Akkor is, ha jól érzi magát, mégsem érez benne kihívást. George Clooney a harmadik évad után távozott a Vészhelyzetből, ami aztán még megért jó pár évadot" – mondta a rendező.

Kapitány Iván elfogadta Molnár Áron döntését. Fotó: Polyák Attila - Origo

"Azt gondolom, Áron életében eljött az a pillanat, amikor már a sorozatban nincs akkora vonzerő a saját karakterét illetően, így más feladatok, másfajta impulzusok kerültek előtérbe. Sajnáltam, hogy így döntött, de megértem, hogy a saját, személyes elképzelései fontosabbak lettek annál, minthogy a sorozatban a továbbiakban dolgozzon. Egy több évig futó sikeres szériában természetes folyamat, hogy egy-egy szereplő eltűnik egy időre, majd újra visszatér, az alkotók ezekkel is megpróbálják fenntartani a nézők figyelmét és fokozni az izgalmakat"– tette hozzá Kapitány Iván.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.