Hetekig feküdt holtan lakásában az ismert műsorvezető, Cristina Topescu

halál műsorvezető Románia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Holtan találták lakásában az egykori ismert román műsorvezetőt, Cristina Topescut. Hetek óta halott volt már, két kutyája éhen halt mellette.

Bukarest melletti lakásában találták meg holtan az ismert műsorvezetőt, Cristina Topescut. Hetek óta halott volt már, mire a szomszédja értesítette a hatóságokat. A rendőrök betörték az ajtót, a nőt az ágyában találták meg. Két kutyája éhen halt mellette, a többi is nagyon legyengült.

Bukaresti lakásában találták meg holtan a másorvezetőt - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Egy közismert televíziós a nő haláláról nyilatkozva elmondta,

szomorúnak tartja, hogy a műsorvezető barátai és családja hetekig nem keresték a nőt.

Kiderült, hogy Cristina az utolsó üzenetét december 28-án küldte egy barátjának, melyben arról ír, úgy érzi, a végét járja. Egyelőre nem tudni, a barát ezután miért nem fogott gyanút.

Bár az idegenkezűség szinte kizárt, a haláleset kapcsán ügyészségi vizsgálat indult.

Sajtóinformációk szerint a hatóságok munkáját nehezíti, hogy a test erősen bomlásnak indult.

A legvalószínűbbnek az tűnik, hogy álmában hunyt el, egyes információk szerint szívinfarktust kapott. A hatóságok a kutyák tetemét is vizsgálják – írja a Magyar Hang. Cristina Topescu több ismert román televíziós csatornának is dolgozott az évek során, de az elmúlt két évben már nem volt képernyőn: az egészségügyi minisztériumban dolgozott kommunikációs tanácsadóként.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.