Időjárás: marad a borús, ködös idő

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
havazás időjárás köd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napsütés továbbra is elkerül minket, helyette ködös, borús időre kell készülnünk a következő napokban is. 

Csütörtökön borult, párás, több helyen tartósan ködös időre számíthatunk szitálással, hószállingózással, zúzmarával. Kevés napsütés DNy-on lehet. Reggel -3, délután +1 fok körül alakul a hőmérséklet, de a napos tájakon +6, +7°C is várható.

Pénteken marad a borult, ködfelhős idő. Továbbra is előfordulhat szitálás, ónos szitálás, ipari havazás. A DK-i szél néha megélénkül, egyébként gyenge marad a légmozgás. -1 és +6 fok közötti értékeket mérhetünk.

Sokáig ködös időre számíthatunk Fotó: Csudai Sándor - Origo

Hétvégén erősen felhős, vagy borult lesz az ég, csak kevés napsütésben bízhatunk. Szombaton a Dunántúlon fordul elő gyenge havas eső, szitálás, máshol szitálás, ónos szitálás alakulhat ki. A maximumok +3 fok körül alakulnak.

Hétfőn változóan felhős, főleg ÉK-en továbbra is borús, ködös időre van kilátás. Reggelente -6 és -1, délutánonként +1 és +6 fok között valószínű a hőmérséklet - írja a Köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.