Hunyadi Jánost akarta megfilmesíteni Gesztesi Károly

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
halál gyász barátság Gesztesi Károly Schobert Norbert terv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi egy interjúban árulta el, hogy mire készült halála előtt Gesztesi Károly.

Schobert Norbi jó barátja volt Gesztesi Károlynak, ezért nagyon megrendítette őt halálhíre. Épp a Maldív-szigeteken volt feleségével, Rubint Rékával az Alakreform táborban, amikor értesült róla. Most az Indirekt.hu-nak elárulta, a színésznek volt egy titkos terve, amit fiával együtt szeretett volna megvalósítani.

Év végén elkísértem Rékát a Maldív-szigetekre, az alakreform táborába. Ott hallottam, hogy meghalt Gesztesi Karcsi. Leellenőriztem a neten a hírt, és nagyon rosszul éreztem magam. A kisfiam, Norbika és Lara zokogni kezdett, nagyon szerették Karcsit. Éjjel belenéztem a Shrekbe, amint meghallottam Karcsi hangját, én is elsírtam magam. Hiszen barátok voltunk. Az elutazásom előtt azzal keresett, hogy segítsek, a fiával, Márkóval le akar fogyni. Nagy dobásra készült, a hős Hunyadi Jánost akarta megfilmesíteni. Márkó lett volna a fiatal Hunyadi, ő pedig az idősebb. Ez volt az ő legféltettebb, közös titkuk."

Gesztesi Károly Forrás: MTI/Zih Zsolt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.