Szexuális erőszak: édeshármasra csábította diákját a középiskolai tanárnő

Forrás: Shutterstock -
szexuális erőszak édeshármas diák tanár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemi erőszak miatt kell felelnie a bíróságon annak a középiskolai tanárnőnek, aki egy korábbi tanárnővel közösen az ágyába csábított egy diákot. A 40 éves, oklahomai Joyce Churchwellt kedden tartóztatta le a rendőrség.

Mint kiderült, a házas nő eleinte meztelen fotókat és videókat küldözgetett az akkor 18 éves fiatalnak, majd valamikor 2019 közepén áthívta magához az édeshármasra, mondván: a férje épp vidéken van.

Az afférról azonban csak decemberben értesültek a hatóságok az iskola egyik alkalmazottjának köszönhetően. A rendőrök először a diákot hallgatták ki, aki mindenről beszámolt nekik.

Édeshármasra csábította diákját a középiskolai tanárnő Forrás: Shutterstock

Bár az állam törvényei szerint 16 év felett szexuális értelemben már önálló a fiú, egy diák és egy iskolai alkalmazott közti viszony egészen húszéves korig nemi erőszaknak minősül. Épp ezért Churchwell ellen vádat emeltek, a másik nő ellen azonban mostanáig nem – írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.