Drogos állapotban igazoltatták a rendőrök az X-Faktor sztárját, Gulyás Rolandot

Forrás: RTL Klub -
X-Faktor Gulyás Roland drog rendőrség kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bedrogozva kapták el a rendőrök Gulyás Rolandot, az X-Faktor korábbi felfedezettjét.

Kínos botrányba keveredett Gulyás Roland. A Ripost információ szerint az X-Faktor korábbi felfedezettjét a nyolcadik kerületben kapták rajta a rendőrök kábítószer-birtokláson. A gyorsteszt igazolta, hogy fogyasztott is a drogokból.

Az ismerősök teljesen megdöbbentek, szerintük az énekes rossz társaságba keveredhetett, korábban ugyanis soha nem volt rá jellemző ilyen viselkedés.

Radics Gigi és Gulyás Roland Forrás: RTL Klub

Egy haverunk mesélte, hogy a zsaruk lekapcsolták Rolit droggal. Teljesen megdöbbentem, mert nem ilyennek ismertem meg. Rendes srác ő, csak biztosan rossz társaságba keveredett. Szerintem nagyon megbánta az egészet" – nyilatkozta egy ismerős a lapnak.

Az énekest, aki a rendőröknek elismerte tettét, végül nem vették őrizetbe, szabadlábon védekezhet. Drogbirtoklásért akár öt évig terjedő börtönt is kaphat a kábítószer mennyiségének függvényében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.