Énekelve ücsörgött a síneken a családapa, amikor halálra gázolta a vonat Selyp közelében

Forrás: AFP/Bertrand Guay -
gázolás halál Selyp gyász vonat családapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A síneken ücsörgött és énekelgetett az a férfi, akit hétfő este gázolt halálra egy vonat Selyp közelében.

A helyiek is értetlenül állnak a hétfői esti tragédia előtt, amikor Selyp és Apc-Zagyvaszántó között elgázolt egy kisgyermekes édesapát a személyvonat. Egy ismerős elmondása szerint a férfi kissé ittasan leült a sínekre és jókedvűen énekelgetett. Nem érdekelte a kérlelés, hogy álljon fel onnan, mert bármikor jöhet a vonat.

A közeli kocsmából látszólag ittas állapotban bandukolt a sínek felé. A biciklijét a házunk mellett letette, majd a sorompónál viccelődni kezdett. Aztán elindult az átjáróhoz, ahol váratlanul leült a sín közepére és vidáman énekelni kezdett. (...) Ránk sem hederített, még flegmán visszaszólt, hogy maradjak csöndben. Amikor áthaladt egy zenét harsogó kocsi, még csápolt is az ütemre. Egyértelmű volt számunkra, hogy nem öngyilkosságra készül" – árulta el az ismerős a Borsnak, aki hozzátette, a vonat olyan gyorsan érkezett, hogy esélyük sem volt odarohanni és elrántani a férfit.

A kép csak illusztráció Forrás: AFP/Bertrand Guay

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.