Újabb videóval jelentkezik Schobert Norbi: jön a 4. felvonás

Forrás: RTLKLUB -
Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap óta minden túlzás nélkül a csapból is Schobert Norbi neve folyik. Az üzletember azt állítja, PR-bombája a vártnál jobban betalált, az emberek nagy része így vagy úgy ellenérzését fogalmazta meg a szavaival kapcsolatban. Norbi és Réka a botrány után elutaztak síelni, de az életmódtanácsadó péntek estére egy újabb, utolsó felvonást ígér az üggyel kapcsolatban. 

"Ma 20 órakor a Norbi Update Fb oldalamon jövök élő adással. Az utolsó felvonás a témában. Levonom a konzekvenciát. Várlak szeretettel. Norbi Úgy gondolom, hogy azok hőbörögnek, akiknek nyomorult az életük, ezért vagy azért... máshogy nem tudják kiadni a fusztrációjukat, csak ilyen ocsmány módon.. csak azon nem gondolkodnak el, hogy ezzel önmagukat minősítik és kicsit sem pozitív irányban... - tette közzé üzleti oldalán Norbi. A kommentelők egy része támadásba lendült, de vannak, akik újra a védelmükbe veszik Schobertet, mondván, teljesen igaza van, felesleges lenne finomkodni a témában.

Forrás: RTLKLUB

"Úgy gondolom, hogy azok hőbörögnek, akiknek nyomorult az életük, ezért vagy azért... máshogy nem tudják kiadni a fusztrációjukat, csak ilyen ocsmány módon.. csak azon nem gondolkodnak el, hogy ezzel önmagukat minősítik és kicsit sem pozitív irányban..." - olvasható a poszt alatt, mint ahogyan a következő is: "Kit érdekel a nyomorod? Gusztustalan vagy. Neked csak a külső számít. Ez az ocsmány. Nincs érték rended. Visszataszító aki csak a külsőt nézi és csak az a fontos. Nőnek a belső értéke a fontos, meg az hogy boldog vagy e vele. Te feleséged se tökéletes".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.