Balázs Andi szerint olyan kívánatos a telt fenék, mint a Gundel-palacsinta

Forrás: TV2 -
Balázs Andrea Balázs Andi életmódváltás túlsúly büszkeség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Andi nagyon büszke a teltebb idomaira, és azt tanácsolja, senki ne változzon azért, mert a divat ezt diktálja.

Balázs Andi sosem volt nádszál vékony. A humoros színésznő a kor nőideáljaival szemben az egészséges teltséget hirdeti, és követőit is arra buzdítja, hogy akár alacsonyak, akár magasak, akár vékonyak, akár vastagabbak, úgy szeressék magukat, ahogy vannak.

Balázs Andi büszke a teltebb idomaira. Forrás: TV2

A színésznő korábban az Instagramon osztott meg egy képet követőivel, amin a legkeresettebb ducimodell, Ashley Graham pózol egy csipkés fehérneműben.

„Ne stresszelj a külsőd miatt! Valaki lehet, csúnyának, kövérnek tart, miközben más meg úgy akarja zabálni azt a segget, mint a Gundel-palacsintát."

A színésznő egyébként volt, hogy fogyókúrázott, de akkor sem mások kedvéért tette.

"Tizenöt kilót fogytam tavaly, de nem azért, mert ne tetszett volna, amit a tükörben láttam. Egy színdarab miatt fogytam, ugyanis a kétszer ötvenperces monodráma felvételén láttam, hogy mennyire nem bírtam energiával. Azért, hogy a kor ideáljához közelebb kerüljek, nem fogyóznék soha, csak ha az egészségem vagy a színpad úgy kívánja." – jelentette ki Balázs Andi a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.