Emilio roma szépségversenyt szervez: megrohamozták a nők

Forrás: Emilio / Instagram -
szépségverseny roma Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően sokan jelentkeztek az Emilio által hamarosan megrendezésre kerülő roma szépségversenyre. Az szervezők ezért úgy döntöttek, hogy már csak rövid ideig tartják nyitva a regisztráció lehetőségét.

Még Emilio sem számított arra, hogy régóta dédelgetett vágya, a roma szépségverseny felhívása ennyi hölgyet megmozgat majd. Pedig a felhívást követően több százan döntöttek úgy, hogy megmérettetik magukat ezen a versenyen. Tina hosszas huzavona után bólintott rá férje tervére, azonban a jelentkezők száma még őt is sokkolta.

Emilio Forrás: Emilio / Instagram

„Minden elképzelésemet felülmúlta, hogy mennyien szeretnének ezen a szépségversenyen részt venni. Sőt, olyan sok lelkes szülő küldte el a gyerkőce jelentkezését, hogy még az is lehet, hogy a későbbiekben egy gyerek szépségverseny szervezését is fontolóra vesszük" – árulta el a Sláger TV-n látható Drága családomban Tina, aki mindenben igyekszik férje segítségére lenni a szervezés és a verseny lebonyolítása terén. Emilio szinte repes az örömtől, hogy ismét egy újabb álmát válthatja valóra. Azonban nem akármilyen próbatétel elé állítja majd a legjobbakat.

„A verseny egy pontján próbára tesszük majd a hölgyek főzési tudományát is. Itt nem elég szépnek lenni, arra is kíváncsiak leszünk, hogy a hölgyek hogyan tudnak a konyhában helyt állni. Külön zsűrizzük majd a legszebbek konyhai felkészültségét, ebben is rendhagyó lesz ez a szépségverseny, amire már csak rövid ideig lehet jelentkezni" – tette hozzá Emilio.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.