Egyiptomi szépségkirálynőbe szeretett bele Varga Viktor

Forrás: Facebook/vargaviktorvilaga -
szépségkirálynő szerelem Varga Viktor Egyiptom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy egyiptomi szépségkirálynő rabolhatta el Varga Viktor szívét.

Varga Viktor nemrég Egyiptomban járt, ahol egy szépségversenyen énekelhetett és egy klipet is leforgathatott. Az út azonban váratlan izgalmakat tartogatott a számára: beleszeretett a helyi szépségkirálynőbe, Menna Abazába.

Meglátták egymást Mennával, majd azonnal izzott köztük a levegő. Egyből megértették egymást, amikor rákérdeztem, mi történik, nem győzött áradozni. Viktor szerint ez a lány nem csak szép, de egy olyan intellektuális szépség, akivel nem találkozik bárhol és bármikor az ember" – mesélte egy ismerős.

Állítólag sikerült egy kevés időt együtt tölteniük annak ellenére, hogy sokan nem nézték jó szemmel a találkozót, mivel a lány muszlim. Az énekesnek végül örökre el kellett engednie Mennát, akiről itthon egy szobrot is készített – írja a Blikk a Ripost információi alapján.

Varga Viktor Forrás: Facebook/vargaviktorvilaga

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.