Horváth Sisa Anna - aki a sorozatban Katát - és Kiss Anna Laura - aki Stefit alakítja - kemény jelenetet kaptak az RTL Klub sikersorozatában, ugyanis a kamerák előtt kellett verekedniük.

"Mivel érzékenyebb a bőröm, másnap a lábam belilult és szép színekben pompázott az esésektől, mert bizony a végén már teljes erőbedobással dolgoztunk a jeleneten."Nehéz ez, mert kedveljük egymást, viszont a szerepünk szerint mindig csúnyán kell viselkedünk egymással, amit szerintem egy jó bulinak egy érdekes kísérletnek kell felfogni – mondta a Blikknek Kiss Anna Laura, aki a való életben sosem verekedne.

Kiss Anna Laura, aki Stefit alakítja, a való életben sosem verekedneForrás: RTL Klub

"Amikor azt érzem, hogy igazam van, akkor beleállok a vitába, de ez ritkán fordul elő. Viszont, ha kell, végigviszem az akaratom, de sosem bántanék vagy ütnék meg senkit."

A sorozat producere, Hámori Barbara maga is meglepődött azon, hogy a színésznők mennyire beleéltek magukat a jelenetbe.

"Eleinte nagyon óvatosak voltak egymással, így egy idő után mondtam nekik, hogy ez nem lesz jó, mert itt nagyon durván egymásnak kell esni. A próbák közben aztán egyszer csak belendültek, majd azt láttuk, hogy teljesen beleélték magukat. Sisa valóban elesett a jelenetben és Laura is beütötte a fejét, így, amit látnak majd a nézők, teljesen valóságos balhé lesz"– emlékezett vissza a jelentre a sorozat rendezője, Hámori Barbara.