Cicaharc: összeverekedtek a Drága örökösök szépségei - Videó

Forrás: RTL Klub -
verekedés Drága örökösök veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Sisa Anna - aki a sorozatban Katát - és Kiss Anna Laura - aki Stefit alakítja - kemény jelenetet kaptak az RTL Klub sikersorozatában, ugyanis a kamerák előtt kellett verekedniük.

"Mivel érzékenyebb a bőröm, másnap a lábam belilult és szép színekben pompázott az esésektől, mert bizony a végén már teljes erőbedobással dolgoztunk a jeleneten."

Nehéz ez, mert kedveljük egymást, viszont a szerepünk szerint mindig csúnyán kell viselkedünk egymással, amit szerintem egy jó bulinak egy érdekes kísérletnek kell felfogni – mondta a Blikknek Kiss Anna Laura, aki a való életben sosem verekedne.

Kiss Anna Laura, aki Stefit alakítja, a való életben sosem verekedne Forrás: RTL Klub

"Amikor azt érzem, hogy igazam van, akkor beleállok a vitába, de ez ritkán fordul elő. Viszont, ha kell, végigviszem az akaratom, de sosem bántanék vagy ütnék meg senkit."

A sorozat producere, Hámori Barbara maga is meglepődött azon, hogy a színésznők mennyire beleéltek magukat a jelenetbe.

"Eleinte nagyon óvatosak voltak egymással, így egy idő után mondtam nekik, hogy ez nem lesz jó, mert itt nagyon durván egymásnak kell esni. A próbák közben aztán egyszer csak belendültek, majd azt láttuk, hogy teljesen beleélték magukat.

Sisa valóban elesett a jelenetben és Laura is beütötte a fejét, így, amit látnak majd a nézők, teljesen valóságos balhé lesz"

– emlékezett vissza a jelentre a sorozat rendezője, Hámori Barbara.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.