Így reagált Sebestyén Balázs arra, hogy ezúttal nem őt választották műsorvezetőnek

Forrás: RTL -
Álarcos énekes műsorvezető Istenes Bence Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezúttal nem Sebestyén Balázs, hanem Istenes Bence vezetheti az RTL Klub hamarosan induló zenés műsorát. A népszerű rádiós egy másfajta szerepet kapott. Elárulta, mit gondol erről.

Sebestyén Balázst hamarosan láthatjuk az RTL Klub induló showműsorában, az Álarcos énekesben. Ezúttal azonban nem műsorvezetőként, hanem „nyomozóként" tevékenykedik majd, ami azt jelenti, neki kell kitalálnia, mely hírességet rejti a maszk. A Blikknek most elárulta, egyáltalán nem bánja, hogy a házigazda szerepét ezúttal Istenes Bencének adták, örül annak, hogy új pozícióban is kipróbálhatja magát.

Bencét nagyon tehetségesnek tartom, másik zsűritársamat, Dancsó Petit is tehetségesnek tartom, és nagyon bátor, hogy merte vállalni a tévézést, főleg ebben a laza, nagyhangú csapatban. Az biztos, hogy rengeteget fogunk poénkodni" – nyilatkozta.

Sebestyén Balázs Forrás: RTL

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.