Így szeretett egymásba Várkonyi Andi és Zsidró Tamás

Forrás: Life TV -
Zsidró Tamás Várkonyi Andrea forgatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány hete röppent fel a hír, hogy Várkonyi Andrea és Zsidró Tamás egy párt alkotnak. A lapértesüléseket egyikük sem cáfolta, sőt, megerősítették:  "Igen, a hír igaz. Valóban barátkozunk, nagyon jól alakulnak a dolgok, és reméljük így is marad." Ennél többet azonban nem árulta el a románcról. 

A Story megtudta, hogy a kapcsolat a Life TV Női titkok Várkonyi Andinál című műsorban kezdődött, ahol Zsidró Tamás vendégeskedett.

"Akkor még semmi nem volt köztük. Korábban is ismerték egymást, de csak felszínesen, néhány szót váltottak, ha összefutotta, és ennyi. A felvétel után 1-2 héttel sms-ezni kezdtek, aztán az üzengetésből randi lett. Azt mesélte Andi, hogy azzal vette le a lábáról, hogy ízig vérig férfi, aki pontosan tudja, hogyan kell egy nőt meghódítani, miközben nagyon romantikus alkat, és igazi úriember" - nyilatkozta egy ismerősük.

Forrás: Life TV

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.