Hamarosan összeházasodik Beatrix hercegnő és párja: botrány várható

Forrás: AFP/Frank Augstein -
Beatrix yorki hercegnő házasság botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május 29-én, többszöri halasztás után megtartják Beatrix yorki hercegnő és kedvese esküvőjét. Hatalmas botrány várható.

A napokban még arról olvashattunk, hogy mégtovább halasztják Beatrix yorki hercegnő és Edoardo Mapelli Mozzi esküvőjét, ám kiderült, hogy a nagy napra május 29-én kerül sor.

Az esküvőt Beatrix édesapja, András herceg pedofilbotránya miatt kellett halasztani, ugyanis a közelmúltban derült ki, hogy közpénzen szervezett pedofil szexpartikat.

Beatrix yorki hercegnő és Edoardo Mapelli Forrás: AFP/Frank Augstein

A hercegnőt édesapja kíséri majd oltár elé, ám a britek ezen teljesen ki vannak akadva. A hercegnő a botrányok miatt nem szeretett volna nagy felhajtást, a sajtót sem szeretnék beengedni az eseményre.

Az esküvőt a Szent Jakab-palotában tartják, utána pedig II. Erzsébet ad fogadást az ifjú pár tiszteletére a Buckingham-palota kertjében.

Kérdéses, hogy Meghan és Harry ellátogatnak-e a nagy eseményre. Amennyiben igen ez lesz a pár első londoni látogatása a Megxit botrány óta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.