A Dal 2020: A Nene Későre jár című számával nyerte a második válogatót

A Dal 2020 zsűri válogató Duna TV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nene Későre jár című számával nyerte A Dal 2020 második válogatóját szombaton.

A Duna Televízióban és a Duna World csatornán sugárzott műsorban a zsüri tagjaitól maximális, összesen 40 pontot kapott a zenekar, így automatikusan továbbjutott. Mellettük továbbjutott még a Kies Az egyetlen című számmal, Molnár Dániel az Ábránd című dallal, Takács Nikolas és a Csendbeszéd, Wolf Kati a Próbáld még! című számával és Nági a Freedom - Felszállok a gépre című számával.
A dalokat Vincze Lilla zenész, dalszerző, a Napoleon Boulevard EMeRTon-díjas énekesnője, zenepedagógus, énektanár; Apáti Bence táncművész, publicista, a Operettszínház balettigazgatója; Nagy Feró énekes, dalszövegíró, a Beatrice és az Ős-Bikini frontembere; valamint Pély Barna Artisjus-díjas énekes-gitáros-zeneszerző véleményezte és pontozta.

A Dal 2020 MTVA

A dalválasztó showban idén még nagyobb szerepet kapnak az ötödik zsűritag szerepét betöltő nézők, akik a műsor folyamán kétszer is szavazhattak sms-ben. Az első, tíz perces szavazás után a legkevesebb voksot Arany Timi kapta, így ő automatikusan kiesett a versenyből. Utána a zsűri döntésével búcsúzott a további versengéstől a Patikadomb.

A második válogató extra produkciójaként Rúzsa Magdi és zenekara adta elő Érj hozzám című számát.
A Dal 2020 két műsorvezetője Rókusfalvy Lili és Fehérvári Gábor Alfréd, Freddie, velük kereshetik együtt a nézők az év magyar slágerét. A dalválasztó show győztese 75 millió forint összértékű nyereménnyel építheti tovább zenei karrierjét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.