Halálos baleset: vonattal ütközött egy terepjáró Nagykanizsán

Forrás: Shutterstock / Készítette: Artem Furman -
baleset Nagykanizsa halálos baleset vasút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghalt egy ember, aki autójával vonattal ütközött Nagykanizsán.

A helyszínen életét vesztette annak a terepjárónak a sofőrje, amelyik csütörtök délelőtt vonattal ütközött Nagykanizsán - értesült az MTI a helyszínen.

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján azt közölte: vasúti átjáróban történt a baleset Nagykanizsán, a Csengery út közelében, ahol egy terepjáró és egy személyvonat ütközött.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock / Készítette: Artem Furman

Az MTI tudósítója a helyszínen azt tapasztalta, hogy egy kavicsos, földes út és a Nagykanizsa-Murakeresztúr közötti vasúti vonal fénysorompós keresztezésében történt a baleset. A Nagykanizsa felé haladó személyvonat a síneken több száz métert tolta maga előtt a terepjárót, amíg a szerelvény meg tudott állni. A terepjárót vezető férfi a helyszínen meghalt.

A vonat utasait a MÁV dolgozói leszállították és visszakísérték a földutas kereszteződéshez. A vonatközlekedés szünetel az érintett vasúti szakaszon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.