Úgy tűnik, együtt fog turnézni az NSYNC és a Backstreet Boys

NSYNC fiúbanda koncert Justin Timberlake Nick Carter Backstreet Boys
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nick Carter a Backstreet Boys oszlopos tagja kijelentette: turnéznának az NSYNC-kel.

Igaz, hogy tavaly az amerikai kultikus fesztiválon, a Coachellán már egyesült az NSYNC - bár Justin Timberlake nélkül - a közönséget azonban cseppet sem hatotta meg a hiánya, ugyanúgy hatalmasatat tomboltak az egykori fiúbanda koncertjén.

A Backstreet Boys a 90-es évek óta többször is összeállt egy-egy koncerte, illetve néhány mini turnésorozatra. Ilyen volt például 2011-ben, amikor a New Kids on The Block-al léptek egy színpadra.

A rajongókban azonnal felmerült a kérdés. Mi lenne, ha összeállna egy különleges kollaborációra a két legnagyobb fiúbanda? Igaz az NSYNC csak négy taggal, hiszen Justin Timberlake nem venne részt a koncerteken tagként. Nick Carter nem is késett a válasszal:

„Ha befejeztük a saját koncert-körutunkat, akkor simán belevágnánk egy újabb Backstreet-turnéba, akár négyükkel is. Kettő csapat, egy csomagban!"

- válaszolt Carter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.