Öngyilkosságot követett el a Love Island műsorvezetője, Caroline Flack

Forrás: Shutterstock -
öngyilkos Love Island öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 40 éves Caroline Flack, a Love Island házigazdája öngyilkosságot követett el. 

A Love Island házigazdáját, a brit Caroline Flacket holtan találták otthonában. A 40 éves nő öngyilkosságot követett el, a szomorú hírt családja is megerősítette. „Megerősítjük, hogy Caroline elhunyt február 15-én. Arra kérjük a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a család magánéletét ezekben a nehéz időkben, és arra, hogy ne vegyék fel velünk a kapcsolatot, valamint fényképet se készítsenek" – írta a család a közleményben.

A csatorna szóvivője is nyilatkozott a tragédiáról. Leszögezték, a Love Island aznapi adását nem sugározzák. Arról nincs információ, miért követett el öngyilkosságot a tévés, de az ismert, hogy a magánéletével nem volt minden rendben: decemberben megvádolták az élettársa ellen elkövetett támadással, tárgyalása a következő hónapban lett volna - írja a BBC.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.