Sebestyén Balázs keményen nekiment a TV2-nek: Fotó

TV2 beszólás RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elstartolt a TV2 legújabb élő show-ja, a Nicsak, ki vagyok? című produkció, mely formátumában hasonlít az RTL Klubon futó Álarcos énekeshez, melyben Sebestyén Balázs is szerepel. A rádiós nem fogta vissza magát, nyilvánosan szólt be a TV2-es produkciónak.

Vasárnap este elrajtolt a TV2 legújabb szuperprodukciója, a Nicsak, ki vagyok?, melyben Ábel Anita, Kajdi Csaba, Ganxsta Zolee, valamint Hajós András, Judy és Majka találgatják, vajon, ki lehet a gondosan elkészített maszkok mögött.

Hasonló formátum múlt héten rajtolt el az RTL Klubon, ahol Sebestyén Balázs, Csobot Adél, Gáspár Laci és Dancsó Péter nyomoznak az énekesek után.

Sebestyén Balázs nem tudta megállni, hogy ne szóljon be a konkurenciának. Niylvánosan osztott meg egy fotót követőivel, amivel keményen nekimegy a TV2 műsorának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.