Egy 13 éves lány állítja, hogy megerőszakolta őt két fiú barátja

tinédzser nemi erőszak erőszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megrázó esetről számolt be egy ajkai diáklány. Két év után tud először beszélni a történtekről.

A mára már 15 éves Noémi sokáig nem tudott beszélni arról, ami 2018-ban történt vele.

A szülei kirándulni indultak, ő pedig egy barátjával szervezett magának programot, aki egy másik barátját is magával vitte a találkozóra.

"Csodálkoztam, mert a másik fiúval nem voltunk jóban, de kedvesek voltak mindketten. Sétálni mentünk, aztán megéheztek a fiúk, de a bolt zárva volt. Azt javasolták, menjünk fel hozzánk"- idézi alány szavait a Ripost.

Úgy is lett, ahogy fiúk javasolták, Noémiék lakásán kötöttek ki. A lány mit sem sejtve elment mosódba, majd amikor visszatért a szobába kezdetét vette a rémálom. Az egyik fiú mögé került és lefogta a kezeit, felemelte, majd ledobta az ágyra.

nemi erőszak, illusztráció Forrás: Shutterstock

Feri a hátamra fordított...a másik fiú leszorította a kezem, én kapálóztam és kiabáltam, de hiába. Lerángatták rólam a nadrágot, aztán a bugyit, és Feri, akit addig a barátomnak hittem, rám mászott. Közösült velem. Kiabáltam a fájdalomtól, hiszen szűz voltam még. Miután végzett, a másik fiú átvette a helyét. Azt mondta, hogy „ezért akár fel is jelenthet minket", de Feri megnyugtatta, hogy úgysem merem megtenni.

Az erőszakolók elmenültek, a lány pedig nem mert beszélni a szörnyűségről. Később a két elkövető többször megfenyegette a lányt, hogy nagy bajba kerül, ha bárkinek is beszámol a történtekről.

Noémi édesanyja csak pár hónappal később, szeptemberben szerzett tudomást a szörnyűségről. Az asszony magát vádolta az esetért:

"Szörnyű érzés volt, magamat vádoltam, hogy egyedül hagytam arra a hétvégére a lányomat. Kértem őt, mondja el az igazat, csakis az igazat, hogy segíteni tudjak. Elmondta, mit tettek vele, én pedig minden egyes szóba belehaltam."

Az iskola nem reagált semmi az ügye, az eljárást pedig megszüntették a fiúk ellen, amit a lány családja nem akar annyiban hagyni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.