13 éves kislányát bocsátotta áruba egy kiskunhalasi férfi: alkalmanként 5-15 ezer forintot kért

emberkereskedelem büntetés előzetes letartóztatás bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Továbbra is letartóztatásban marad az a 40 éves kiskunhalasi férfi, aki ellen emberkereskedelem és kábítószer birtoklása miatt emelt vádat a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség.
13 éves kislányát kényszerítette prostitúcióra egy kiskunhalasi férfi (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

Az ügyben az első fokon eljárást folytató Kecskeméti Törvényszék a vádlott letartóztatásának időszakos felülvizsgálata alapján a kényszerintézkedést továbbra is fenntartotta. A vádlott a szabadlábra helyezése érdekében fellebbezést jelentett be.

A vádlottal szemben öttől huszonkét évig, sőt akár életfogytig tartó szabadságvesztés kiszabását is lehetővé teszi a törvény, ezért a szökés és elrejtőzés veszélye fennáll.

Ugyanakkor tartani lehet attól is, hogy a bizonyítási eljárást a vádlott megnehezítené, mert az is megállapítható volt, hogy a gyermekét telefonon keresztül arra akarta rábírni, hogy a terhelő vallomását vonja vissza. -írja az ugyeszseg.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.