Nem érzi bűnösnek magát a várpalotai hintabaleset vádlottja

Forrás: AFP -
hinta várpalotai hintatragédia baleset Várpalota tárgyalás bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tagadja bűnösségét a várpalotai baleset vádlottja.

2017 őszén történt a tragikus várpalotai baleset: a hintáról letört az egyik kar és két utas kirepült a szerkezetből. Az alig 20 esztendős Krisztofer a járdaszegélynek csapódott, hetekig kómában feküdt és a mai napig nehezen megy számára a beszéd, régi emlékei is kitörlődtek.

A Bors azt írja, az ügy tárgyalása most kezdődött, és a vádirat szerint az üzemeltető számos szabályt megszegett, a hinta nem megfelelően működött. Az elsőrendű vádlott, G. Attila elmondta, nem tartja magát vétkesnek.

Megállapították, hogy az eltörött alkatrész nem abból az anyagból volt, mint amit megvásároltunk. Papírokkal is tudom igazolni, hogy mást kaptunk meg, mint amit rendeltünk. Ezt a nyomozás során azonban nem vizsgálták. Az egész életem tönkrement, szeretném, ha kiderülne végre az igazság."

A kép csak illusztráció Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.