Gyermeket vár Carrie Symonds, Boris Johnson brit miniszterelnök élettársa

Forrás: AFP/Yoshikazu Tsuno -
Carrie Symonds Boris Johnson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyermeket vár Carrie Symonds, Boris Johnson brit miniszterelnök élettársa - közölte szombat este Johnson szóvivője. Az illetékes bejelentette azt is, hogy Johnson eljegyezte élettársát.

A tájékoztatás szerint a pár első közös gyermekének születése a nyár elején várható. Az 55 éves Johnsonnak négy felnőtt gyermeke van második feleségétől, Marina Wheelertől, akitől 25 év után 2018-ban vált külön, de a hivatalos válási procedúra még tart. A konzervatív párti brit kormányfőnek 2009-ben, egy házasságon kívüli kapcsolatból született egy kislánya, és a brit sajtó hivatalosan meg nem erősített, de nem is cáfolt értesülései szerint van egy hatodik gyermeke is, szintén egy házasságon kívüli kapcsolatból.

Forrás: AFP/Yoshikazu Tsuno

A 31 éves Carrie Symonds 2018-tól egy évig a kormányzó brit Konzervatív Párt kommunikációs igazgatója volt, de tavaly, amikor Johnsont miniszterelnökké választották, távozott ebből a tisztségből.
Kapcsolatuk médiaértesülések szerint időnként viharos.

A hírt egyébként Carrie Symonds is megosztottaInstagram-oldalán, egy igazán intim kép kíséretében. "Nem igazán szoktam ilyeneket posztolni, de azt szeretném, hogy tőlem tudják ezt meg a barátaim. Sokatok tudja már, de aki esetleg mégsem lett volna tisztában vele annak még egyszer elmesélem, hogy a tavalyi év végén eljegyeztük egymást, a nyár elejére pedig már első közös gyermekünk születését várjuk" - írta a miniszterelnök felesége a bejegyzéshez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.