Hatalmas csattanással ütközött össze egy rendőrautó, és az Ázsia Exrpessz 2 játékosának, Bereczki Krisztánnak a gépkocsija. Két rendőr könnyebben megsérült. 

Egy rendőrautó és egy terepjáró ütközött össze múlt szerdán a X. kerületben, a Salgótarjáni út közelében. Hatalmas  csattanással karamboloztak, mint kiderült, a terepjáróban az Ázsia Expressz 2 játékosa, Bereczki Krisztián ült. A Ripost megkereste az esettel kapcsolatban a rendőrséget, akik megerősítették a baleset tényét. 

Bereczki Krisztián balesetezhetettForrás: Life.hu

"2020. február 26-án a X. kerületben a Salgótarjáni úton egy szolgálati jelleggel ellátott rendőrautó összeütközött egy másik gépjárművel. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja. Annak megállapítása, hogy a baleset bekövetkezéséért kit terhel a felelősség a folyamatban lévő eljárás feladata. A balesetben az autóban utazó két rendőr könnyű sérülést szenvedett" – közölte a BRFK Sajtóosztálya. A szemle során felmerült annak gyanúja, hogy a balesetben érintett polgári jármű vezetője vezetési képességekre hátrányosan ható szert fogyasztott, ezért a férfit a rendőrkapitányságra előállították és mintavételre került sor. Az ügyben a rendőrség szakértőt rendelt ki" - tették hozzá. Bereczki Krisztián nem kívánt nyilatkozni, ahogy jogi képviselője sem a lap állítása szerint.  Egy közlekedési szakértő szerint közúti veszélyeztetés miatt akár három év börtönt is kaphat – persze, ha a vizsgálat során bebizonyosodik, hogy valamilyen szer hatása alatt volt a baleset idején.