Elképesztő méretek: ők a világ legkülönösebb emberei

mell rekord fenék legek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cikkünkben elképesztő méretekkel rendelkező embereket mutatunk be.

A világ legvékonyabb nője

A Monacóban élő Valeria Levitin 172 centiméter magas és mindössze 27 kilót nyom. A csupa csont és bőr asszony a húszas évei óta küzd anorexiával. Bízik abba, hogy egyszer sikerül meggyógyulnia, álma ugyanis az, hogy családot alapíthasson.

Valeria Levitin, a világ legvékonyabb nője Forrás: Northfoto

A világ legnagyobb fenekű asszonya

Mikel Ruffinelli a 190 kilós és a fenékkörmérete 244 centis. Utóbbi adattal kiérdemelte a világ legnagyobb fenekű nője címet. Saját bevallása szerint jól érzi magát a bőrében és örül annak, hogy külsejével sikerült híressé válnia.

Mikel Ruffinelli, a világ legnagyobb fenekű asszonya Forrás: NORTHFOTO/Laurentiu Garofeanu

A világ legalacsonyabb és legmagasabb embere

A világ legmagasabb férfija a 243 centiméteres török Sultan Kosen, a világ legalacsonyabb nője pedig a mindössze 62,5 centiméter magas indiai Jyoti Amge. Érdekeség, hogy két évvel ezelőtt a két rekordernek sikerült összefutnia, Egyiptomban, a gízai piramisoknál fotózták le őket.

A világ legmagasabb embere, Sultan Kosen és a világ legalacsonyabb nője, Jyoti Amge Forrás: AFP, Northfoto

A világ egyik legnagyobb mellű nője

Elizabeth Starr pornószínésznő nemcsak a foglalkozásával vált ismertté, hanem óriási méretű melleivel. A nő képtelen leállni a plasztikai műtétekkel, és az sem riasztja el, hogy hatalmas szilikonkeblei már az életét veszélyeztetik.

Elizabeth Starr, a világ legnagyobb mellű nője Forrás: NORTHFOTO

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.