Térdre ereszkedve, ordítva könyörgött a meggyilkolt lány anyja, ne engedjék ki a vádlottat

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság halál tárgyalás bíróság vádlott meggyilkolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriási felháborodást keltett a minap, hogy kiengedték a börtönből a borsodnádasdi K. Csenge halálának ügyében vádolt férfit.

Kedden délelőtt a bíróság 4 évre ítélete a 17 éves borsodnádasdi K. Csenge halálának ügyében vádolt férfit, B. Rolandot. A bántalmazás nem bizonyítható, ezért az előzetesben töltött évek miatt el is engedték a férfit, aki szabadon távozhat a bíróságról. Az ítélethirdetésen részt vett Csenge édesanyja, aki fájdalmában összeomlott, mikor meghallotta a bírónő döntését. -írja a Ripost.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

A bíró indoklása szerint B. Roland gondatlan emberölésben bűnös. Az ugyanis nem állapítható meg, hogy ő bántalmazta Csengét, mielőtt a vízaknába dobta.

A gyanúsított korábban elismerte, hogy valóban találkozott a lánnyal a tragédia estéjén, ám Csenge egyszer csak közölte vele: mennie kell. Elváltak, később azonban B. Roland egy erdős részen megtalálta az eszméletlenül fekvő lányt. Azt hitte halott, és biztos volt benne, hogy őt gyanúsítják majd a megölésével. Ettől annyira megijedt, hogy Csengét a vízaknába dobta.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az ítélet hallatán Csenge édesanya őrjöngve zokogott, majd összeesett. Térdre rogyva könyörgött a bírónőnek, hogy ne engedje ki. Később a folyosón elájult, ölben vitték ki a teremből és mentőt kellett hívni hozzá.

A drámai fotókat IDE kattintva nézheti meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.