Koronavírus: Sebestyén Balázsék ma saját otthonukból rádióztak - Videó

járvány karantén Rákóczi Ferenc Sebestyán Balázs Vadon János koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ma reggeli Balázsék több szempontból is rendhagyóra sikerült: egyrészt mindhárom rádiós saját otthonából jelentkezett, másrészt pedig betekintést engedtek kicsit magánéletükbe. 

A ma reggeli Balázsék kivételesen nem a budapesti stúdióból szólt, hanem három helyszínről: Balázs Budapestről, Rákóczi Feri Velencéről, Vadon Jani pedig Pestszentlőrincről jelentkezett. A rádiós műsorvezetők azt tesztelték, ha beüt a krach a koronavírus miatt, tudnak-e majd otthonról adást készíteni. A válasz egyértelmű igen, a srácok ráadásul nagyon élvezték a home office-t.

A műsorvezetők, akik webkamerán keresztül mindvégig láthatóak is voltak a Facebookon is közvetített adásban sok vidám percet okoztak, Vadon Jani megmutatta mackónadrágját, Ferit láthattuk rántotta készítés közben, Balázs gyermekeit pedig az egész ország hallhatta.

Az 5 éves Noelről megtudhattuk, hogy nem eszik húst és rajong az Álarcos énekes című műsorért, de nemcsak ő, Beni is beköszönt az adásba.

"Érzitek a helyzetet, bejön az 5 éves gyerek, kiveszi a kezemből a mikrofont, elsétál vele, beleszól, hogy Itt van Tony Stark és utána elmegy..."

-mondta Balázs nevetve.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.