Horváth Éva Balin hagyta kétéves kisfiát: a járvány miatt nem tud hazajönni

Bali család Horváth Éva anya-fia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Éva Balin hagyta kétésvet kisfiát édesapjával, akik most nem tudhank hazautazni a koronavírus-járvány miatt.

Horváth Éva Instasztoriban mesélte el követőinek, hogy párjával drasztikus lépésre szánták el magukat. Mivel kétéves kisfiukat még mindig szoptatni kell, ezért úgy döntöttek, az egykori szépségkirálynő 5 nappal korábban repül haza Baliról, mint párja és kisfia, így a külön töltött időben Kristófka le tud szokni édesanyja melleiről.

Azt azonban nem gondolták, hogy a járvány súlyosbodik, aminek következtében több ezer járatot fognak törölni világszerte. Éva bejegyzésében mesélt a kialakult helyzetről.

"Valamit nem árultam el Nektek en már 5 napja itthon vagyok .... az okot es azt, hogy miert hoztuk meg ezt a döntést a story- ban megtaláljátok !
Rémálmomban sem gondoltam volna azt, hogy 5 nap alatt felfordul itt minden, konkrétan az egész világ És valóban ez egy rèmalom ....mert a családom nem tud hazatérni ! Törölték a járatukat óràról - órára minden változik" - írta kétségbeesetten a sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.