Nyolc hónapja él boldog kapcsolatban Hajdú Péter és szerelme, Eszter

szerelem Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter és a "kamera másik oldalán dolgozó" Eszter hónapok óta boldogok együtt, ám most az is kiderült, miért nem tudhat róluk sokat a közönség. A műsorvezető óvja-védi kapcsolatát. 

"Eszter a kamera másik oldalán dolgozik, így a szakmánk egy ponton összeér, ami szerintem kimondottan szerencsés. Egyébként ő döntött úgy, hogy rejtve szeretne maradni, és én ezt tiszteletben tartom. Annyit elárulhatok, hogy nyolc hónapja már, hogy egymásra találtunk, és kimondottan boldogok vagyunk együtt" – fogalmazott a hot! magazinnak Péter.

Hajdú Péter nemrég New Yorkban járt, egy magyar energiaital reklámfilmjét forgatták Manhattenben, ahova kedvese is vele tartott. "Mindössze négy napról beszélünk, de legalább elkísért a barátnőm, Eszter, akivel ez volt az első tengerentúli utunk. Csak a megérkezésünk utáni esténk volt szabad, végül a Times Square-en kötöttünk ki, és vacsoráztunk egyet a többiekkel" - nyilatkozta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Felvétel lesz☝ ‍♂️ #shooting #brucewillis @hellenergy #newyork

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.