Ábel Anita és Liptai Claudia is a kisvállalkozók megmentésén dolgoznak

kezdeményezés projekt Ábel Anita Liptai Claudia koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több híresség csatlakozik a "Tartsuk életben egymást" nevű kezdeményezéshez, amelynek lényege, hogy a koronavírus miatt bezárni kényszerült kisvállalkozók a járvány alatt is életben maradjanak.

A koronavírus miatt számtalan ember került nehéz helyzetbe. Nemcsak lelkileg megterhelő, hogy életünket korlátok között kell élnünk, de anyagilag is, hiszen sokan egyik pillanatról a másikra lettek munkanélküliek.

A kisvállalkozók, köztük az edzők, fodrászok, kávézó tulajdonosok ezekben a hetekben rémálmukat élik, ugyanis szempillantás alatt vesztették el a bevételüket. Bár a kormány az elmúlt napokban több olyan döntést is meghozott, ami a vállalkozókat védi, a hazai celebvilág egyik legnevesebb menedzsere, Kende-Hofherr Krisztina is az ő megsegítésükön dolgozik.

"Vannak olyan szolgáltatók, melyekkel az ember bizalmi viszonyban van. Ilyen a körmösünk, a masszőrünk, a fodrászunk vagy az a minikávézó is, ahol törzsvendégek vagyunk"

– kezdte a Borsnak Kende-Hofherr Krisztina.

Olyan mikrovállalkozók ők, akik ha nem kapnak valamilyen módon segítséget, akkor lehúzhatják örökre a rolót. Mi pedig nem mehetünk hozzájuk többé, ami nekünk sem jó. Így pattant ki a fejemből egy előfinanszírozási rendszer ötlete.

A kezdeményezés neve: „Tartsuk életben egymást!". A lényege, hogy elutaljuk most két-három alkalom díját, amit majd igénybe veszünk, lefogyasztunk később.

Nagyon fontos, hogy ez nem adomány, hanem előfinanszírozás. Segítség annak érdekében, hogy átvészeljék a kisvállalkozók ezt az időszakot, hogy később is járhassunk hozzájuk "– magyarázta Krisztina, akinek ötletéhez Ábel Anita és Liptai Claudia is csatlakozott.

Forrás: Facebook/Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.