Nádai Anikó és családja 15 napja önkéntes karanténba vonult: így élik meg

Forrás: RTL2 -
önkéntes karantén család Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikó és családja 15 napja önkéntes karanténba vonultak. A veszélyhelyzet miatt nem hagyják el otthonukat.

Komolyan veszi a koronavírus-járványt Nádai Anikó, aki családjával együtt 15 nappal ezelőtt úgy döntött, önkéntes karanténba vonulnak.

Nem hagyják el a házat, igyekeznek mindent a négy fal között megoldani.

"15. nap. Kicsit eltűntem a közösségi oldalakról... több mint két hete nem hagyjuk el a házat.Próbáljuk megszokni az új napi rutint, beszélni Patrikkal arról, hogy mi történik most velünk, megközelíteni pozitív oldalról a dolgokat. Milyen szerencsés vagyok, hogy van lehetőségem itthon lenni velük! És milyen hálás lehetek azért, hogy például a munkahelyemen ilyen toleránsak és empatikusak! Hogy ezt sajnos nem mindenki teheti meg... Milyen jó, hogy van időm! Mindenre! A bevásárlásokat igyekszünk online intézni, persze érdemes jóval előre gondolkodni, hiszen nagyon leterheltek most ezek a szolgáltatások is. Nem szeretnék okoskodni, vagy nagy igazságokat írni, csak hiszem azt, hogy nem a pánik a megoldás, hanem ha odafigyelünk mindannyian egy kicsit jobban, egymásra is, segíteni az időseknek és igyekszünk betartani az óvintézkedéseket. Egyáltalán nem baj, ha gyermekeink mindennapjaiba már ilyen kicsi korban beépülnek a helyes higiéniai szokások. Próbálok majd segíteni pár ötlettel, hogy mi, hogyan próbáljuk feldobni a mindennapokat itthon! " - írta bejegyzésében a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.