Mint azt a Life.hu is megírta 2019 év végén Gáspár Bea autóbalesetet szenvedett egy a sávjában szembejövő autós miatt. A vétkes asszony beperelte a családot rágalmazásért.

2019 év végén Gáspár Bea szabályosan közlekedett terepjárójával a 21-es főúton, amikor szembehajtott vele egy autó. Hiába próbálta elkerülni az ütközést, nem volt rá ideje. A Gáspár család a baleset után egy videóüzenetben mesélte el az esetet, ahol indulatosan véleményezték a sofőrt is.

A vétkes asszony állítása szerint semmire sem emlékszik az esetből, nem tudja, miért volt a szembelévő sávban. Az ügy még korántsem ért véget, ám menet közben érdekes fordulatot vett: az autót vezető nő ötmillió forintra perelte be a Gáspár családot, amiért a baleset után becsületsértő és rágalmazó mondatokat mondtak róla.

Tragikus vallomást tett Gáspár Bea a múltjárólForrás: YouTube/ Szülőszoba

„Tény és való, hogy a baleset után, amiről még ma sem tudjuk, hogy a véletlen műve volt-e, vagy szándékos, csináltunk olyan élő bejelentkezéseket, amiben kissé indulatosan fogalmaztuk meg a véleményünket a hölgyről, de hát majdnem meghaltunk! Milyen világot élünk? Végül még mi leszünk a hibásak, amiért merészeltünk életben maradni? Egyébként ezt csak annak köszönhetjük, hogy egy biztonságos autóban ültünk, mert ha Barbarán múlik, ma nincs kit és nincs miért perelnie... Azt csak csendben jegyzem meg, hogy amikor mi akartunk feljelentést tenni ellene, egyszerűen elküldtek minket a kapitányságról" - mondta el indulatosan Bea asszony a Ripostnak az üggyel kapcsolatos véleményét.