Norbi és Réka nagyon büszkék Lara teljesítményére.

Vasárnap lekerült az Álarcos énekes Fagyijáról a jelmez, így ma már egy ország tudja, hogy a cuki álarc mögött Rubint Réka és Schobert Norbi lánya, Lara rejtőzött.

A Fagyi rengeteg dícsérő szót zsebelt be az elmúlt hetek alatt, Gáspár Laci például még a leleplezés előtt elmondta, hogy hétről-hétre egyre jobban kieresztette a hangját, és ezzel a teljesítménnyel az X-Faktorban a helye.

Rubint Réka így kommentálta lánya sikerét:

"Azt, hogy mennyire vagyok BÜSZKE Larára, arra nincsenek szavak ... Aki igazàn ismeri Őt, tudja, hogy mennyire tart a szerepléstől. Pontosan azért, mert a társadalom nagy rèsze hajlamos mèg azelőtt vèlemènyt alkotni, mielőtt megismernè egy ember valòdi értékeit. Az èn Kicsi FAGYIM azért mondott "igent", amikor az RTL klub felkérte az Álarcos énekes című műsorába, mert elbújhatott egy végtelenül kedves jelmez mögé ... és a hangja miatt érvènyesülhetett ... minden előítélet nélkül!Az én kicsi Larám a 12 versenyzőből bekerült a legjobb 5!!! közé. De a nyomozòk a nyomok alapján a döntő előtt leleplezték ... és sajnos jòl tippeltek. Ott voltam Vele, minden ènek és táncpròbàn, amit hajnalban, vagy kèsőbb este suli utàn csinàlt ... a hétvégi kora reggeltől kèső estig tartò felvételeken ... láttam, hogy a suli mellett milyen alázattal, türelemmel készül és mennyi munkát fektet ebbe a produkciòba! Csodálatos vagy Kicsim! Büszkék vagyunk Rád! Bízom benne, hogy végre Te is elhiszed, hogy Benned van az X és ez csak a kezdet ..."

A fitneszguru Norbi pedig így reagált Lara szereplésére: