Ragyogó napsütés és 15 fokos meleg várható hétvégén

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
meleg tavasz napsütés időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a reggelek még hűvösek lesznek, délután igazi napsütéses tavaszi idő várható a következő napokban. Igaz, a lakásból ezt kevésbé élvezhetjük, de a hangulatunknak így is jót tesz. 

Pénteken sok napsütés várható, és bár reggel még gyenge fagyra lehet számítani, délután 15 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.

Szombaton ragyogó napsütésre és némi gomolyfelhőzetre számíthatunk, csapadék azonban biztosan nem lesz. Az északkeleti szél felélénkül, így a maximum szombaton is 15 fok körül marad.

Vasárnap zavartalan napsütés várható, az északkeleti szél pedig fokozatosan délkeletire fordul. A levegő 13-19 fok közé melegszik.

Jövő hét elején már nagyon kellemes tavaszias időjárás lesz, és tovább erősödik a nappali felmelegedés: a csúcsérték elérheti a 20-21 fokot is - írja a koponyeg.hu.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.