„Elég volt” – Ábel Anita többé nem hagyja, hogy belerúgjanak

színésznő Ábel Anita közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő kifakadt, ugyanis megelégelte, hogy boxzsáknak nézik. Nagy változtatásokra szánta rá magát.

Az emberek rosszindulatából lett elege Ábel Anitának, amit nap, mint nap érzékel a közösségi oldalain. Nem érti, milyen jogon oktatják őt ki, rúgnak belé. Instagram posztjában fejtette ki véleményét erről, és azt is elárulta, mit fog tenni ellene...

„Ma reggel arra ébredtem, hogy nem bírom az emberek rosszindulatát, és elég volt...

Azt érzem egy fajta boxzsák vagyok, akibe bele lehet rúgni, szidni, megkérdőjelezni a tehetséget, bírálni az életet, megkérdőjelezni a szakmáját...és ahogy él, mert legalább addig sem kell a saját életével foglalkoznia senkinek!

Igen tudom, megosztó személyiség vagyok. Van, aki nagyon szeret, van, aki irtózik tőlem, de mégis ember vagyok, elsősorban nő és anya, egész életemben hiteles próbáltam lenni, de még most is 45 évesen, van, aki kioktat, és úgy ír nekem, mintha a hülye gyereke lennék! Arra gondoltam befejeztem, nincs több közösségi felület, nincs több követőkkel való kapcsolattartás, mert elsősorban ezért vagyok jelen itt."

DE nagyon fontosak vagytok nekem, és borzasztó hálás azoknak, akik követnek itt az instán és a facen!

Éppen ezért az eltűnés helyett a tisztítást választottam!‼ Mindenkit, aki bántja a másikat vagy engem, bírál ítélkezik, csúnyán beszél, negatív kommentet ír: törlöm, tiltom! Fölösleges megírni is‼ "

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.