Sebestyén Balázs elárulta, miért nem mutogatja a gyerekeit

Forrás: instagram.com/sebestyenbalazs_official -
gyerekek család magánélet Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs mindig is ragaszkodott az elveihez, főleg, ha a családjáról van szó. Most azonban azt is elárulta, miért tartja távol a gyerekeit a nyilvánosságtól. 

Sebestyén Balázs szintén karanténba kényszerült, ám a rádióműsorát szerencsére otthonról is tudja működtetni. A híres műsorvezető nemrég egy videót posztolt a közösségi oldalára, amelyből kiderül, hogyan telik náluk az idő.

Nagyobbik fia, Noel videózza apukáját, aki épp a Metallica egyik leghíresebb számát gitározza, közben pedig cukin kommentálja az eseményeket. Ebből a pár mondatból könnyen következtethünk arra, hogy Balázséknál a bezártság ellenére is jó a hangulat.

Fotó: Adrián Zoltán - Origo

A rádiós azonban most is nagyon figyel arra, hogy megőrizze családja privát szféráját. Nem posztol képeket és videókat sem a gyerekeiről, nemrég pedig egy élő bejelentkezésben azt is elárulta, miért nem:

Én nem mutogatom őket, nem árulom őket, nem adok el terméket velük. Szerintem hosszú távon azok döntenek jól, akik így döntenek.

írta meg a Velvet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.