Videó készült arról, ahogy Ezra Miller fojtogatja egy rajongóját

Forrás: AFP -
Ezra Miller erőszak Harry Potter fojtogatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő felvétel került napvilágra, nincs is magyarázat a színész cselekedetére. Fojtogatni kezdte egy rajongóját a Harry Potter sztárja.

Ezra Miller már ránézésre sem az a tipikus jófiú, ám a mostani tettével túl ment egy bizonyos határon. Az Igazság ligája, a Legendás állatok és megfigyelésük és a Kaliforgia sztárja nem valószínű, hogy valaha le tudja majd mosni magáról a történteket.

A videót készítő szemtanú szerint a színész beszélgetésbe elegyedett az egyik rajongójával. Valahogy szóba kerültek a sérülések, mire fel Miller megmutatta a sajátjait. A fiatal lány ekkor humorosan megjegyezte, hogy simán legyőzné a sztárt egy verekedésben. Ezra a következő pillanatban megrakadta a lány nyakát, majd a földre kényszerítette. A jelen lévő másik férfi szólt közbe, valószínűleg neki köszönhető, hogy nem történt nagyobb baj.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.