Ezek voltak Diana utolsó szavai a végzetes autóbaleset után

Forrás: Getty Images/1986 Georges DeKeerle/Georges De Keerle -
Diana hercegnő autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
23 évvel ezelőtt az egész világ gyászolt, amikor Diana tragikus autóbaleset következtében elhunyt. A tűzoltó, aki annak idején kiszabadította a roncsautóból, most felidézte, hogy mik voltak a hercegnő utolsó szavai.

Xavier Gourmelon volt az egyik tűzoltó, aki kiérkezett az 1997. augusztus 31-én balesetet szenvedt Diánahoz. Elmondta, csupán annyit tudott, hogy az egyik utas egy szőke hölgy. A mentőakció közben a tűzoltó egyik kollégája felismerte a hercegnőt.

Xavier azt mondta, hogy Diana tudatánál volt és még beszélni is tudott. "Fogtam a kezét, kértem, hogy maradjon nyugodt és ne mozogjon. Ő csak annyit tudott mondani, hogy 'Istenem, mi történt' - idézi a Mirror nyomán a tűzoltó szavait a Femcafé. Hozzátette, ezt követően Diana elvesztette az eszméletét és már nem is tért magához.

Forrás: Getty Images/1986 Georges DeKeerle/Georges De Keerle

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.