ByeAlex Szabó Zsófi félmeztelen fotóját mutatta meg élő adásban: Videó

Szabó Zsófi ByAlex félmeztelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este láthattuk a Maradj haza magadnak című reality műsort az Rtl Klubon, ahol Dér Heni, Szabó Zsófi, ByeAlex és Gáspár Laci valamint családtagjaik karanténkalandjait láthatjuk. Az első részben Alex Szabó Zsófi félmeztelen képeit mutogatta.

Egymást ugratják az Rtl legújabb reality-jében a celebek. Az első adásban Szabó Zsófi és ByeAlex cukkolták egymást. Zsófi elárulta ugyanis, hogy a karantén alatt szeretné leszoktatni kisifát a pelenkaviselésről, mire Alex felajánlotta neki a segítségét: felhívta az édesanyját, hogy megtudakolja tőle, nála hogyan történt a szobatisztaság. Az édesanyja jól beégette, ugyanis azt válaszolta, hogy a mai napig nem sikerült ez a projekt... erre Zsófi nevetni kezdett és kijelentette, hogy ezzel nagyot égett az énkes. Mire válaszul ByeAlex előkereste Szabó Zsófi CKM-es félakt fotóit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.