Ezt senki nem tudja a Star Wars „legutáltabb színészéről”

Forrás: Photo12 via AFP/Archives du 7e Art/Lucasfilm/Lucasfilm -
Star Wars mozi Hayden Christensen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hayden Christensen Anakin Skywalkert formálta meg az előzménytrilógiában. Más szerepeire senki sem emlékszik, ráadásul emiatt a szerep miatt kivívta a Star Wars „legutáltabb színésze" címet.

Pedig Hayden Christensennek ezen kívül volt egy igen nagy alakítása, amiért még Golden Globe-ra is jelölték. A klónok támadása előtt, 2001-ben kapott szerepet Az élet házában című filmben, egy rákbeteg férfi drogfüggő fiát alakította.

Hayden Christensen, mint Anakin Skywalker Forrás: Photo12 via AFP/Archives du 7e Art/Lucasfilm/Lucasfilm

A filmet az Oscar-díjas producer, Irwin Winkler rendezte, akinek a nevéhez olyan alkotások köthetőek, mint a Rocky-filmek, A Wall Street farkasa, Az ír, a Némaság vagy A hálózat csapdájában. – írta a promotions.hu
Az élet háza című filmnek az operatőre magyar származású Zsigmond Vilmos volt, aki együtt dolgozott Steven Spielberggel A harmadik típusú találkozásokban.

Hayden Christensen Az élet háza című filmben Forrás: Photo12 via AFP/Archives du 7e Art/Winkler Films/Winkler Films

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.