Meghan és Harry nem szeretik a nyilvánosságot, mégis futnak a sajtóhoz, ha a királynővel beszélnek

Forrás: Getty Images/WireImage/Karwai Tang -
sajtó Meghan Markle nyilvánosság Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry és Meghan maguk sem tudják eldönteni, mit akarnak. Többször kijelentették már, hogy nem nyilatkoznak és sajtónyilvánosság nélkül akarják élni az életüket. Azonban az első adandó alkalommal ők maguk keresik meg a lapokat, hogy hírt adjanak...

Meghan és Harry a közelmúltban ismét megnevezett néhány brit lapot, amiknek nem hajlandó nyilatkozni, mondván, hogy többször megsértették már a magánéletüket.

Harry herceg és Meghan Markle Forrás: Getty Images/WireImage/Karwai Tang

Kérték a sajtó képviselőit, hogy engedjék meg nekik a nyugodt életet, ám amikor számukra fontos esemény történik, ők azok, akik futnak értesíteni róla a sajtót. Ismét kiakadtak a britek és a buchkingam palota is.

Erzsébet királynő 94. születésnapján videó chaten-en hívták fel az uralkodót, aki hosszú idő után először ekkor láthatta a kis Archie-t. Az egykori hercegi pár mindent elmesélt a sajtónak a nagy eseményről, aminek a palota nem örült, ugyanis kifejezetten kérték Meghan és Harryt. hogy kezeljék diszkréten a beszélgetést - írta meg a Vanity Fair.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.