David Beckham koronavírus Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Beckham család különösen rosszul jön ki a koronavírusból, na nem anyagilag. Elképesztő módon kezdték el ugyanis támadni Victoriát, azért ahogy divatcége ügyeit intézi a járvány alatt.

Olyan hírességek szálltak szembe a Spice Girls egykori tagjával, mint a komikus Ricky Gervais, vagy legismertebb brit televíziós újságíró, Piers Morgan. Illetve a rajongók is durván támadják Victoriát. A család előszeretettel osztja meg luxuséletét az Instagramon, például Victoria a napokban ünnepelt 46. születésnapján egy 800 ezer forintot érő borral koccintott. Ez még talán megszokott is lehet a hírességektől, ám ez esetben balul sült el, hiszen

Beckhamné nem rég 30 dolgozót küldött fizetés nélküli szabadságra a cégéből

. Mindemellett igénybe veszi az állam támogatását, a dolgozók bérének 80 százalékának kifizetésére.

Victoria Beckham népszerűsége nagyot zuhant. Forrás: Imaginechina/Zhou jianzhong - Imaginechina/Zhou Jianzhong

Ez már sokaknál kiverte a biztosítékot. Ráadásul a család épp a koronavírus idején vásárolt házat 17 millió fontért Miamiban.
Victoria Beckham cége egyébként megalakulása óta (12 éve) veszteséges. Mindezek ellenére most 80 ezer fontos kezdőfizetéssel keresnek brandmenedzsert - írja a Daily Mail. A márka hiába ajánlotta fel bevételének 20 százalékát az egészségügynek, most szinte közellenségként kezelik a családot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.