munkanélküli Palya Bea énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két gyermekét kell nevelnie a munka nélkül maradt Palya Beának. 

A koronavírus miatt rengetegen veszítették el a munkájukat, és kerültek nehéz helyzetbe. Hiába gondolnánk, hogy a sztárvilág kivételt képez az ehhez hasonló szörnyűségek alól, hiszen Palya Bea az egyik élő példa rá, hogy ez nem így van. A kétgyermekes édesanya elmesélése szerint egyik pillanatról a másikra veszett oda mindhárom kereseti forrása, ami eleinte nagyon megbénította lelkileg:

"A karantén második hete borzasztó mélyrepülés volt, mert azzal szembesültem, hogy most tényleg egyszerre vesztettem el az összes állásomat: énekesként, előadóként és trénerként. Aztán jött a harmadik hét felé egyfajta megnyugvás: Oké, akkor szedjük össze magunkat" - meséli a Family.hu-nak.

Azt mondta, lassan elfogadta a helyzetét, és újra képes volt racionálisan nézni a lehetőségeit. Ám a legfontosabb, hogy idő közben rádöbbent: még most is van valamennyi mozgástere, ezért érdemes visszavennie az irányítást a saját élete felett.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

"Itt a koronavírus, a karantén, elmaradnak a koncertek, nincs munka, de, hogy hogyan reagálok erre, azért abban rengeteg lehetőség van. Csak ezeken át kellett mennem" - folytatja a híres énekesnő, aki azt is bevallotta, hogy nem egyszerű karanténban lenni két gyermekkel.

"Ami nekem nagyon nehéz volt, hogy egyedül élő anyaként csináltam végig mindent. Itt a két gyerek, akiből az egyik ugye egy elsős, tehát nekem kell tanítani. A kicsi hároméves: vele 0–24-ben kell tolni egész nap. Ez azért nagyon szétszedte az idegrendszeremet. És aztán arra gondoltam: oké, volt már az életemben pár traumatikus időszak."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.