Időjárás: hidegfronti hatás érkezik, erős, olykor viharos szél is lehet

Forrás: Thinkstock -
hidegfront időjárás viharos szél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erős hidegfrontra és viharos szélre is számíthatunk vasárnap, de legalább csökken a felhőzet. 

Vasárnap hajnalban - az erős, olykor viharos északnyugati szél hatására - csökken a felhőzet, és nappal már napos, gomolyfelhős időre számíthatunk, csapadék nélkül. 15 és 20 fok között alakul a hőmérséklet. Erős hidegfronti hatás várható.

Viharos szélre számíthatunk Forrás: Thinkstock

Hétfőn eleinte marad a sok napsütés, majd magasra törnek a gomolyfelhők, és késő délutántól elszórtan már záporok is várhatók. 19-20 fok köré erősödik a nappali felmelegedés.

Kedden erősen felhős időre van kilátás többfelé esővel, záporral, néhol zivatarral. Az ÉNy-i szél ismét feltámad. A csúcsérték 14 és 20°C között valószínű.

Szerdán napközben fokozatosan csökken a felhőzet, egyre több napsütés ígérkezik. Már csak eleinte fordul elő kisebb zápor. Az ÉNy-i légmozgás erős marad. Reggel 5, délután 15 fok körüli értékeket mérhetünk.

Csütörtökön ragyogó napsütés várható, csapadék nem látszódik. 17 fok körül alakulhat a délutáni órák hőmérséklete.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.