Így alakul a hét időjárása: előrejelzés

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán -
május időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
ESő, zápor, szél várható.

Hétfő


A sok napsütés mellett megnövekszik a gomolyfelhőzet, és estefelé néhol zápor is előfordulhat. Átmenetileg mérséklődik, és DNy-ira fordul a szél. A reggeli 6°C-ról 20 fok köré melegszik a levegő.

Kedd


Hajnalban többfelé, napközben inkább már csak DNy-on és ÉK-en alakul ki eső, zápor. Megerősödik az ÉNy-i szél. Hidegfront vonul át hazánk térsége felett. 15 és 20 fok közötti értékeket mérhetünk.

Szerda


Felhőátvonulások várhatók, de zápor csak elszórtan fordul elő. Az ÉNy-i szél továbbra is erős, olykor viharos lesz. Tovább csökken a hőmérséklet: délután 12-17°C ígérkezik.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán


Csütörtök


Ragyogó napsütésre, kellemes tavaszi időre van kilátás. A nappali felmelegedés erősödik: a maximumok 20 fok körül várhatók.

Péntek és szombat


Az élénk DNy-i szél még melegebb levegőt hoz, kora nyárias idő alakul ki 24-26°C körüli csúcsértékkel - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.