Véget ért Szűcs Adriána kemoterápiája: "Úgy éreztem, enyém lesz a világ"

daganat Szűcs Adriána karantén bezártság rák kemoterápia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szűcs Adriána, modell megküzdött a rákkal, így számára nem ismeretlen a bezártság. A fiatal modell a Mokkának mesélt a betegségről és a koronavírusról.

"2 éve én teljesen máshogy éltem meg a bezártságot, mint most. Akkor feküdtem, aludtam, pihentem...Nagyon jó környéken élünk, kertesházban, úgyhogy nekünk ez most annyira nem megterhelő"

-kezdte a modell.

"Most értek véget a műtéteim, azt éreztem, hogy enyém lesz a világ, jön a nyár, szép alakkal, és testtel és mindennel nekiugrunk az idei évnek, és amikor kiderült, hogy karanténba kerülünk, akkor nehéz volt lelkileg... sokkal nehezebb, mint a kemoterápia alatt."

Adriána és szerelme a karantén alatt házfelújítással és pihenéssel ütötték el az időt. A modell a sok negatívum ellenére igyekszik pozitívan hozzáállni a karanténhoz, és igyekszik élvezni a mindennapokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.