Robert Pattinson ezt gondolja az Alkonyat folytatásáról - örülhetnek a rajongók

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres -
Robert Pattinson rajongó vélemény folytatás Alkonyat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki ne emlékezne az Alkonyat-filmekre, amik néhány évvel ezelőtt meghódították a fél világot. Robert Pattinson, akit a Harry Potter filmekből már ismerthettünk, egycsapásra a világ egyik legnépszerűbb színésze lett. A rajongók örülhetnek, haramosan jön a folytatás?

Az Alkonyat-filmek utolsó könyvéből még nem született film. Ez a rész Edward, a vámpír szemszögéből mutatja be a kezdeti történéseket, Bellával való megismerkedését. Úgy tűnik, a rajongók nagy örömére ebből a könyvből is film készül. Az író, Stephanie Meyer közösségi oldalán tudatta a hírt, 12 év után 2020. augusztus 4-én megjelenik a következő és egyben befejező rész.

A főszereplő, Robert Pattinson szívesen részt venne egy újabb vámpíros forgatásban.

Robert Pattinson a Good Time New York-i premierjén kedden este Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres

Robert egyik ismerőse elárulta, mit gondol a színész a folytatásról: a sztár imádta a vámpír-szerepet, ami megváltoztatta az életét, és szívesen részt vesz a következő rész forgatásában is, ám az ismerős szerint ő sem tud többet egyelőre a részletekről - írta meg a hollywoodlife.com.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.